10 september 2018

Den Haag (SpiritsNL) – Na twee succesvolle jaarlijkse bijeenkomsten wil SpiritsNL, de brancheorganisatie van Nederlandse producenten en importeurs van gedistilleerde dranken, wederom een bijeenkomst voor kleinere Nederlandse producenten/distillateurs uit de NL gedistilleerd sector organiseren.

Doel van deze bijeenkomst is om de steeds groter wordende groep van distillateurs en aanverwante bedrijven bij elkaar te brengen en uitleg te geven over wat SpiritsNL doet en kan betekenen en waar de politieke discussies in Den Haag en Brussel omtrent alcohol over gaan en toe kunnen leiden. Graag zien wij ook uw inbreng tegemoet. Wij willen weten wat er leeft in de gedistilleerdsector. De bijeenkomst is uiteraard gratis.

Wij hebben als datum voor woensdag 19 september gekozen en een mooie locatie gevonden, namelijk bij Schermer Wijnkopers & Distillateurs te Hoorn.

Tijdstip: vanaf 11.00 uur tot ongeveer 13.00 uur (met lunch).

Wij willen graag met u in gesprek gaan over:

Bij interesse, neem contact op met het secretariaat van SpiritsNL.

Hoofdthema's