23 november 2021

Een opkomende trend binnen de spirits sector zijn alcoholvrije (mousserende)wijnen en cépages. Voor de bewuste borrelaar onder ons is dit een uitstekende uitkomst om toch gezellig deel te nemen aan de borrel. Deze alternatieven passen binnen een gezondere levensstijl, waarbij je zorgeloos kunt genieten terwijl je fris blijft.

Inspirits Premium Drinks is al jaren dé distributeur van het grootste merk in alcoholvrije wijn van België. Trade Marketing manager Jan Regelmeijer vertelt kort over Inspirits en haar bijzondere non-alcoholische wijnen. Jan: “Wij zien de verkopen van alcoholvrije wijn al enkele jaren toenemen en verwachten dat dit de komende jaren ook zo zal blijven. Op dit moment is het aandeel van alcoholvrije wijn nog relatief klein, zeker wanneer je dit vergelijkt met het aandeel van alcoholvrij bier tegenover ‘regulier’ bier. Bij Vintense maken ze alleen maar alcoholvrije wijn wat daarom hun volledige focus heeft. Wij bieden een compleet assortiment aan van mousserende wijnen tot cépages.”

Klik hier voor meer informatie over ‘Laten We Het Gezellig Houden’.

#LatenWeHetGezelligHouden

Hoofdthema's