30 maart 2018

Den Haag (SpiritsNL) – In het kader van de ‘Enjoy, it’s from Europe’ promotie van EU landbouwproducten zal specifiek voor jenever in 2018, onder voorbehoud Nederland van goedkeuring van de SpiritsNL-ledenvergadering van 6 april aanstaande, onder de vlag van SpiritsNL en de Belgische federatie Vinum et Spiritus, een DUO promotieplan bij RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) worden ingediend uiterlijk 19 april aanstaande.

Deze mogelijkheid is er daar jenever in de EU geregistreerd is als Geografische Aanduiding waarmee de traditionele productiemethoden beschermd worden en een goede productkwaliteit gewaarborgd.

Het plan richt zich op het verkrijgen van een subsidie voor een grootschalige drie jaar durende jenever EU promotie campagne, die onder meer in zal gaan houden: aanwezigheid op specifieke Europese vakbeurzen, media campagnes, promotie tours langs gerenommeerde cocktail bars in specifieke lidstaten en jenever studie tours van bekende buitenlandse vloggers,- cocktail ambassadeurs en media influencers in Nederland en België.

Voor meer informatie over mogelijke deelname: mail naar info@spiritsnl.nl of bel naar : 085- 273 60 75 en vraag naar Denis Naudin ten Cate of Joep Stassen.

Deadline voor reactie is 12 april 2018.

Hoofdthema's