29 november 2021

Binnen de spirits sector zijn er steeds meer alcoholvrije en lagere alcohol alternatieven die aan populariteit winnen. Consumenten willen op een bewuste wijze genieten en deze alternatieven passen binnen deze gebalanceerde levensstijl. Zo is dit een verantwoorde keuze wanneer je bijvoorbeeld medicijnen gebruikt of juist wil genieten zonder alcohol, maar met de welbekende smaak van je borrel. MARTINI® is hier ook van overtuigd en biedt met haar selectie van non-alcoholische alternatieven een uitkomst voor de bewuste consument die niet op smaak wil inboeten. Zo heeft MARTINI® onder andere de MARTINI® non-alcoholic in haar assortiment.

Brand director Benelux Charlotte D’Hoogh licht het fundament van een alcoholvrije productlijn verder toe. Charlotte: “In het verleden leidde de beslissing om geen alcohol te drinken naar een alternatief van softdrink of water, terwijl iedereen rond je van cocktails genoot. Gelukkig zijn die tijden veranderd en hoeven consumenten niet langer de ervaring te missen van een heerlijke cocktail waar je rustig van kan genieten.”

Om consumenten bewust te maken van ‘NoLo’ alternatieven zet MARTINI® in op onder andere nieuwe cocktailrecepten voor no of low alcohol cocktails, trainingen voor horecapersoneel en ‘mindful drinking’ gidsen. Dit helpt om meer bewustzijn te creëren voor de wereld van mindful drinking.

Klik hier voor meer informatie over ‘Laten We Het Gezellig Houden’.

#LatenWeHetGezelligHouden

Hoofdthema's