27 januari 2021

Jenevermerken zijn van harte uitgenodigd voor deelname aan de nieuwe jenever-promotiecampagne in de VS.

In het kader van de ‘Enjoy, it’s from Europe’ promotie van landbouwproducten zal wederom specifiek voor jenever in medio 2021 (gemikt wordt op 1 juli) gestart gaan worden met een driejarige Europese promotie campagne,

De campagne richt zich op de navolgende drie steden in de Verenigde Staten: San Francisco (California), Phoenix (Arizona) en Washington DC. De promotie van de Europese jenever zal onder meer in gaan houden: aanwezigheid op lokale vakbeurzen, lokale (social) media campagnes, promotietours langs gerenommeerde cocktailbars in de desbetreffende steden en jenever studie tours organiseren voor de distributeurs in de desbetreffende staten.
Het betreft een categoriecampagne van Europese jenever met een beperkte mogelijkheid tot merkpromotie.

Deelname

Jenevermerken met interesse voor deelname kunnen mailen naar: info@spiritsnl.nl of bellen naar: 085- 273 60 75 en vragen naar Joep Stassen of Denis Naudin ten Cate. De deadline voor reactie is 21 februari 2021.

Zie ook:

Afbeelding: EU

Afbeelding: SpiritsNL

Hoofdthema's