2 december 2020

Op 8 december 2020 organiseert het Kennisnetwerk Biociden (KNB) een webinar over het nut en de noodzaak van desinfectiemiddelen tijdens de coronacrisis. Meld u nu aan!

Sinds de uitbraak van het coronavirus zijn er veel (hand)desinfectiemiddelen op de markt. Voor bijvoorbeeld de detailhandel, sportscholen en de horeca is niet altijd helder hoe ze hun klanten en personeel kunnen beschermen. Ook is niet duidelijk wanneer desinfectie zin heeft en hoe je op de juiste wijze desinfecteert. Welke middelen mag je gebruiken en hoe herken je die? Hoe juist te handelen? Voor meer duidelijkheid hierover organiseert het KNB op 8 december het webinar ‘Desinfectiemiddelen in coronatijd: nut en noodzaak voor klant en medewerker’.

Voor wie is dit webinar?

Het webinar is bedoeld voor zowel organisaties die desinfectiemiddelen inkopen als de organisaties die de middelen beschikbaar stellen voor hun klanten en medewerkers, zoals (sport)scholen, de horeca en supermarkten.

Wanneer?

Het webinar is op 8 december van 14.00 tot uiterlijk 16.00 uur.

Hoe kan ik mij aanmelden?

U kunt zich nu aanmelden via deze link. U ontvangt een week voor het webinar een bericht met instructies voor deelname aan het webinar.

Programma

Via presentaties worden onder andere de RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu -richtlijnen, het overheidsbeleid en de handhaving op het gebruik van desinfectiemiddelen toegelicht. Daarna staat een panel van experts u te woord voor vragen en discussies. Kijk op de website van het KNB voor meer informatie

Hoofdthema's