24 november 2021

Steeds meer consumenten omarmen alcoholvrije alternatieven. Het is dan ook belangrijk om een veelzijdig en smakelijk assortiment aan non-alcoholische alternatieven aan te bieden, om zo alle consumenten goed te kunnen bedienen. Hierbij is het uitgangspunt dat smaak en kwaliteit behouden blijft.

Pascal Peeters van The Stillery uit Amsterdam licht de beweegredenen en de kwaliteit van deze producten toe, aan de hand van zijn 0.0 gin; ‘Virgin’. Pascal: “Vooral bij de bewuste drinker zie je de vraag naar 0.0 zeker toenemen, in de trant van less but better. Daarnaast ben ik inmiddels 33 jaar oud en om mij heen beginnen vrienden en vriendinnen ook kinderen te krijgen. Dat was een mooie motivatie om onze Virgin te ontwikkelen. Voor deze 0.0 gin hebben wij dezelfde 18 botanicals gebruikt als voor onze alcoholische gin. Echter verschilt de smaak erg sterk, dat was juist een mooie verrassing. Vooral in een gin-tonic krijgt onze Virgin hele positieve reacties.”

Klik hier voor meer informatie over ‘Laten We Het Gezellig Houden’.

#LatenWeHetGezelligHouden

Hoofdthema's