4 november 2021
Verantwoord drinken is ontzettend belangrijk voor de hele spirits sector. Al vele jaren wijzen we er samen met onze leden op dat het gaat om de kwaliteit van het product. We willen vooral dat mensen een goed product kunnen drinken en er echt van kunnen genieten. Het draait om beter drinken en zeker niet om meer drinken. Steeds meer leden van SpiritsNL zijn inmiddels ook bezig met het maken van alcoholvrije dranken. Disaronno heeft Bloom Zero Alcohol op de markt gebracht. Volgens directeur Bert de Winter is dit pas het begin: “We zien een groeiende behoefte naar alcoholvrije producten. Daarom hebben we een 0.0% variant toegevoegd aan onze Bloom ready to go serve range. De komende jaren gaan we ons alcoholvrije assortiment zeker verder uitbreiden.” #LatenWeHetGezelligHouden. Klik hier voor meer informatie over ‘Laten We Het Gezellig Houden’.

Hoofdthema's