24 augustus 2022

Indien u erop ingeschreven staat ontving u van Stichting Afvalfonds Verpakkingen de nieuwsbrief over de aanstaande informatiesessie in de middag van dinsdag 6 september over aanvullende wetgeving voor verpakkingen vanaf 1 januari 2023. De nieuwe wettelijke regels hebben impact op producenten en importeurs die de Afvalbeheerbijdrage Verpakkingen betalen. Het doen van de aangifte, de tarieven én uw verpakkingenadministratie gaan mogelijk ook voor uw organisatie veranderen.

De aanstaande veranderingen hebben mogelijk impact op verschillende onderdelen en afdelingen binnen uw organisatie. Wij vragen u daarom vriendelijk om deze mail door te sturen naar personen binnen uw organisatie waarvan u de aanwezigheid bij de sessie relevant acht.

Hierbij ontvangt u de uitnodiging en de link waarmee u en uw collega’s zich kunnen aanmelden om fysiek (beperkte beschikbaarheid) of digitaal aanwezig te zijn.

Tijdens de informatiesessie worden de volgende onderwerpen besproken:

Opvolgend op de informatiesessie van 6 september gaan wij u in detail informeren over de bovenstaande onderwerpen en zullen wij u helpen met de thema’s: ‘Uw verpakkingsadministratie in 2023’ en ‘Uw aangifte doen in 2023’.  U kunt van ons na 6 september informatie en uitnodigingen voor webinars verwachten aangaande deze onderwerpen.

Praktische informatie
6 september 2022 13.30 – 15.00 uur
Aanmeldlink: https://afvalfondsverpakkingen.timetospeak.app/

Fysieke locatie
Van der Valk Hotel Breukelen
Stationsweg 91
3621 LK Breukelen

De link om deel te nemen aan de online sessie zult u, als u zich heeft aangemeld, enkele dagen voor de informatiesessie van 6 september ontvangen in uw mailbox.

Kunt u onverhoopt niet deelnemen aan de informatiesessie van 6 september? We nemen de sessie op zodat u het kunt terugkijken op een later moment.

Hoofdthema's