20 november 2017

Aankondiging van openbare aanbesteding “promoting European Genever in the United States“.

In het kader van de ‘Enjoy, it’s from Europe’ promotie van landbouwproducten zal specifiek voor jenever in februari 2018 gestart worden met een grootschalige promotie campagne, die onder meer in zal gaan houden: aanwezigheid op vakbeurzen, media campagnes, promotie tours langs gerenommeerde cocktail bars in de US en jenever studie tours van US vloggers,- cocktail ambassadeurs en media influencers in Nederland.

Uitvoeringsinstanties die in de Verenigde Staten kantoor houden of met Amerikaanse promotie campagnes ervaring hebben en/of met campagnes specifiek voor alcoholhoudende dranken in de VS kunnen meedingen voor de uitvoering van dit project, welke vanaf 1 februari 2018, drie jaar zal gaan duren.

Voor meer informatie: mail naar info@spiritsnl.nl of bel naar : 085- 273 60 75 en vraag naar Denis Naudin ten Cate.

Deadline voor het insturen van uw voorstel is 18 december 2017.

Hoofdthema's