11 januari 2023

Namens Statiegeld Nederland.

 

Beste producent/importeur,

Graag nodigen wij u uit voor de vijfde informatiesessie voor producenten/importeurs van metalen drankverpakkingen. We willen u zo goed mogelijk voorbereiden op de invoering van statiegeld op blikjes. We kiezen dit keer voor een hybride versie; dus de presentatie is online te volgen, maar ook live. De informatiesessie, met aansluitend de mogelijkheid tot vragen stellen aan experts, vindt plaats in Hotel Van der Valk te Breukelen op dinsdag 24 januari om 14:00 uur.

Bevestig uw aanwezigheid 

Via deze link kunt u zich registreren voor deelname, zowel fysiek op locatie als online. Let op, er is een maximumaantal bezoekers dat op locatie aanwezig kan zijn. Zodra dit aantal bereikt is kunt u zich alleen nog voor online deelname registreren.    

Agenda 

13:30 uur: Inloop

14:00 uur: Plenaire sessie, door Hester Klein Lankhorst (Algemeen directeur Afvalfonds Verpakkingen) en Raymond Gianotten (Directeur Statiegeld Nederland)

Tijdens de presentatie is veel tijd ingepland voor het invoeren van de producten in de Producenten Portal. Verder wordt het totale proces van statiegeld op metalen drankverpakkingen nogmaals doorgesproken.

Na de plenaire sessie zijn er in Breukelen nog aanvullend deelsessies gepland vanaf 15.45 uur. Hier kunnen fysiek aanwezige deelnemers 1 op 1 vragen gesteld worden aan de verschillende specialisten. Online deelnemers kunnen in deze sessies meekijken.

Stel uw vragen vooraf 

Graag ontvangen we vooraf uw vragen, zodat we deze kunnen behandelen tijdens de sessie. Wilt u de vragen aub uiterlijk vrijdag 20 januari 10:00 uur mailen naar info@statiegeldnederland.nl?

Meld u aan als P/I bij Statiegeld Nederland

Belangrijk: vergeet u aub niet aan te melden bij Statiegeld Nederland als producent/importeur! Stuur hiervoor een mailtje naar info@statiegeldnederland.nl met onderstaande informatie.

    • Handelsnaam
    • Contactpersoon / e-mail / telefoonnummer
    • Factuur e-mailadres (indien afwijkend)
    • Producent van producten in: plastic fles / blik / beide

Wij verwelkomen u graag op 24 januari!

Hoofdthema's