Opname vakbeurs Freshfood/Slavakto in nationale food week

Vers verzameld zich tijdens nationale food week Van 3 tot en met 6 april 2005 vindt in Jaarbeurs Utrecht de tweede editie van de nationale food week plaats. Een belangrijke verandering ten opzichte van de eerste editie is het volledig opgaan van de slagersvakbeurs Freshfood/Slavakto in de nationale food week. Was er in 2003 nog sprake van een zelfstandige beurs, die weliswaar gelijktijdig met de nationale food week plaatsvond, tijdens de komende editie is daar geen sprake meer van. Het grootste gedeelte van de voormalig Freshfood/Slavakto-deelnemers is tijdens de nationale food week te vinden bij het productsegment Vers. Interkring Vers uit Gorinchem is daar een goed voorbeeld van. “Wij zijn zeer gelukkig met het opgaan van de beurs in de nationale food week”, aldus de heer Seesing, office manager bij Interkring Vers. “In 2003 stonden de verschillende Vers-deelnemers verdeeld over de verschillende hallen. Daardoor moest de bezoeker vaak echt op zoek, nu vindt men ons allemaal bij elkaar en dat is toch een stuk gemakkelijker.” Voorwaarde Seesing: “Voor ons was de bundeling van de Vers-deelnemers een belangrijke voorwaarde om in 2005 weer mee toe doen aan de nationale food week. In deze tijd is er minder geld beschikbaar voor zaken als beursdeelname. Toch wil je wel graag de ontwikkelingen in je assortiment laten zien, helemaal nu de marktverhoudingen steeds strakker komen te liggen. Wat je op beursgebied doet, moet dus gewoon goed zijn.” Voor Interkring Vers biedt deelname aan de nationale food week nog veel meer voordelen. Seesing: “Doordat de nationale food week veel groter is dan de Freshfood/Slavakto heb je automatisch ook veel meer bezoekers. Zo krijg je ook publiek waar we nog geen zaken mee doen. Potentiële klanten dus en dat is altijd interessant.” Gevraagd naar de invulling van de beursdeelname: “In onze stand zal iedereen lekker gevoerd gaan worden. Niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk met tal van ideeën.” Vakprestatiewedstrijden Het opgaan van Freshfood/Slavakto in de nationale food week geeft ook een hele nieuwe impuls aan de slagersvakwedstrijden die voorheen tijdens deze vakbeurs werd gehouden. Ook tijdens de nationale food week 2005 zal de strijd weer worden aangebonden, maar zullen de wedstrijden een veel bredere insteek krijgen. Aan de precieze invulling van deze zogenaamde Vakprestatiewedstrijden wordt momenteel gewerkt, in september zal hier meer bekend over worden gemaakt. Praktisch De nationale food week 2005 vindt plaats van 3 t/m 6 april. Locatie: Jaarbeurs Utrecht. Kijk voor meer informatie ook op www.nationalefoodweek.nl Noot voor de redactie, niet voor publicatie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met VNU Exhibitions, Ditte Ooms (tel: 030-295.2767, e-mail: ditte.ooms@vnuexhibitions.com) of Janneke van Amsterdam (tel:06-41291056, e-mail: janneke@cheekymonkeys.nl).

< terug

Bezoekadres: Smidswater 27, 2514 BW Den Haag | Postadres: Postbus 242, 2501 CE Den Haag | Telefoon: 085 - 273 60 75 | E-mail: info@spiritsnl.nl
Rekeningnummer: NL34ABNA0622643142 | BTW-nummer: NL 81.03.11.756.B.01 | KVK-nummer: 34167199